H12 Galleriverkstedet

Nåværende utstilling

Inge Sylvestog "Fornuft, fantasi & følelser" - en annerledes utstilling

Utstillingen åpner onsdag 22.nov kl. 17.
Vernissage med musikalsk innslag: lørdag 25.nov kl. 12-13
Utstillingsperiode: 22.nov - 10.des 2023

Om utstillingen:
Inge Sylvestog er en ekte Oslogutt født i Piberviken 1938, men vokste opp som ung på Vestlandet. Har jobbet som dekoratør og designer hvor tegning og maling alltid har ligget i hans gener. Når han nå har valgt å vise en ganske variert utstilling, er det ut fra han som selvlært (autodidakt) nå etter ti år, samlet nye og tidligere arbeider for salg. Han maler vesentlig i akryl og ved siden av større bilder legger han og frem Giclee-trykk i ulike motivkretser og størrelser. Som motto for utstillingen har han valgt: Fornuft, fantasi & følelser. Du vil møte en annerledes utstilling.
Som Oslogutt har både byen og marka stått sterkt i hans bevissthet. Bilde «Bakgårdsmiljø på Vålerenga» og Østmarksbilder blir å finne i hans samling.
På samme tid at hans skildringer holder seg til det historiske, har han allikevel behov for å gå inn i en annen krets slik «Vandrere» fremstilles. Som han sier selv, føler han ikke behov for å bli gjenkjent i sine uttrykk. Impulsivt og sjelelig.
Hans mange reiser på Island har også gitt han inspirasjon i dette særegne og varierende landskap sine kontraster.


Neste utstilling

Dette er vår siste utstilling. Vi legger dessverre ned etter 12 år pga. økning i husleie.Adresse: Hegdehaugsveien 12, 0167 Oslo

Åpningstider:
ons-fre 16–19, lør-søn 12–16


Vi tilbyr utstillingsmuligheter for andre kunstnere
SØK OM UTSTILLINGSPLASS