H12 Galleriverkstedet

Nåværende utstilling

En aller siste utstilling på H12: «Farvelutstillingen»

Utstillingen åpner onsdag 13.des kl. 17.
Utstillingsperiode: 13-17.desember

Om utstillingen:
H12 Galleriverkstedet presenterer:
«Farvelutstillingen» - en siste utstilling på H12, med Aina Hartmann, Karolina Dworzecka, Siv Blyseth, Hilde Morris og Rory Mitchell
Utstillingsperiode: 13-17.desember 2023
Etter tolv minneverdige år med kunst og kreativitet, takker H12 Galleriverkstedet for seg med en siste, uforglemmelig utstilling.
I denne spesielle uken, fra onsdag 13. desember til søndag 17. desember inviterer vi deg til å oppleve og feire verkene til fem fremstående kunstnere som har beriket våre vegger gjennom årene.

I denne avskjedsutstillingen vil hver kunstner personlig velge ut noen av sine verk for å tilby til reduserte priser, som en takk til våre trofaste støttespillere og kunstelskere. Dette er en unik mulighet til å sikre deg et stykke av H12s historie, og samtidig støtte kunstnerne som har gjort dette stedet så spesielt.

Bli med oss i å si et siste farvel til et sted som har vært et sentrum for kunstnerisk utfoldelse og inspirasjon. Vi ser frem til å dele disse siste øyeblikkene med dere, og til å feire de utallige minnene og historiene som H12 Galleriverkstedet har vært en del av.

Dette er vår siste utstilling. Vi legger dessverre ned etter 12 år pga. økning i husleie.

Adresse: Hegdehaugsveien 12, 0167 Oslo

Åpningstider:
ons-fre 16–19, lør-søn 12–16